Det Gör Oss Svårt Ont I Själen När Folk Anklagar Oss För Något Vi Inte Varit Ens I Närheten För Att Ha Gjort Eller Ens Tänkt!

Att Bli Anklagade För Sådant Vi Inte Är Skyldiga För Skadar Oss Eller Dem Vi Utsätter För Det!

När vi lever i lögn och med vett och vilje aktivt ljuger så utsätter vi folk för extremt lidande. Detta kommer vi att få avlägga räkenskap för inför vår Gud och domare på den sista dagen. Ibland kommer skuggan ikapp oss innan vi lägs i graven. Det är något att fundera på om man tenderar att tro att tiden suddar bort det man aktivt och passivt ljuger om.

Det är värt att ta sig en djup funderare på vad det är som gör att man tror att man kommer att komma undan med att ljuga till nära och kära till och med. Det finns inga vita lögner eller acceptabla former av lägner. Det är otroligt mycker mer allvarligt än vad dem flesta utav oss verkar vilja och därmed förmå förstå. Sök vara sanningsenlig genom att hålla fast vid Sanningen med ett strot S.

Vem vill förstå detta? Inte så många som man skulle önska. Vi ljuger till våra barn om jultomten. Vi tror att det är okej för att det liksom är ett upprätthållande av någon slags sagofigur. Det är fel. Att missbruka ett barns barnasinne och luras är en förbannad lögn. Det spelar ingen roll vad för ursäkter och bortförklaringar man försöker duka upp eller bäddar för. Det blir inte bättre. En lögn är en lögn är en lögn. Det går inte att komma ifrån!

Ed Askmo
Ed Askmo

Leave a Reply